Elemes ülőgarnitúra – kényelmes kanapé

Ön is egy szép ülőgarnitúrát szeretne lakásába? Tekintse meg a modelleket!

Válasszon a 4 elérhető modell közül, ahol megtalálható klasszikus, modern, magas támlás, hagyományos vagy beépített fejtámlás fazon is. Természetesen az összes típus elemes, így több mint 40 elemből állíthatja össze személyre szabva ülőgarnitúráját.

komfortPraktik_London

 

komfortKomfort_hugo

 

elegantElegant_columbia

mozaik

Mozaik_hugo

 

mozaik

lms_kanape_k5

Kérjen visszahívást, vagy írja meg nekünk üzenetét!

Kérjen egyedi ajánlatot!

kerdojel3

Hol kapható?

A mintateremben és az ország számos pontján lehet kipróbálni és megvásárolni az ülőgarnitúrákat, kanapékat. tovább....
ülőgarnitúra, kanapé akció

Akció!

A kedvezményes vásárlás lehetőségét havonta változó akciók keretein belül biztosítjuk. tovább....

Nem találta idáig az ideális ülőgarnitúrát, kanapét, sarokgarnitúrát?

A Végtelen Kény-elem elemes ülőgarnitúra rendszer lehetőséget ad Önnek arra, hogy teljesen egyedi garnitúrát állítson össze magának, borsos felárak és megalkuvások nélkül!

osszeallitasok_csik

Miért, miért, miért?

kerdojel3Miért venne ágynak nyitható ülőgarnitúrát, ha nem akarja alvásra használni? Miért ne legyen tárolós, ha éppen nem ágyazható a kanapé, hiszen a helyre mindig szükség van? Miért, miért, miért?

Határozza meg Ön, hogy az ülőgarnitúrája vagy a kanapéja ágynak nyitható, ágyneműtartós, tárolós vagy teljesen fix legyen. Relax lábtartós funkciót is választhat a fotelba, de még az ülőgarnitúrába is.

 

Szeretne több száz féle bevonóanyagból választani?

lemosható bútorszövet

Talált már ülőgarnitúrát, vagy kanapét, ami megfelelt volna, csak nem lehetett szövetet választani rá, hanem meghatározott bevonó anyaggal volt megvásárolható? A Végtelen Kény-elem ülőgarnitúrákat, kanapékat több száz féle szövetből rendelheti, legyen az akár valódi bőr, lemosható szövet, textilbőr, velúr, zsenilia, plüss, vászon……..

garancia 5év3

Megbízható minőség 20 éves tapasztalattal!

Biztos akar lenni abban, hogy jó minőségű ülőgarnitúrát, kanapét vásárol? A Végtelen Kény-elem a kötelező egy év garancia mellett további négy év szerkezeti garanciát vállal, ami garantálja a jó minőséget.

 

Igazán kényelmes ülőgarnitúra!

bababa Gondoljon bele, otthonában töltött ideje nagy részét az ülőgarnitúrán költi el, tehát nem mindegy mit vásárol! Gyártás során a kényelemre nagy gondot fordítunk, de beszéljenek helyettük inkább a bútoraink.
Próbálja ki!
Jöjjön el és próbálja ki az összes típust mintatermünkben.
Partnereinknél is megtekintheti bútorainkat az ország több pontján.

A variálhatóság az ülőgarnitúra rendszer legfőbb védjegye.

Bármilyen méretben, elkészíthető ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, kanapék az Ön igényéhez és a rendelkezésre álló helyhez igazíthatóak.

Álmodja meg, mérje le a rendelkezésre álló helyet és mi elkészítjük álmai ülőgarnitúráját, kanapéját.


  • Hírek, aktualitások.

A legfrissebb és legfontosabb hírek, aktualitások a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családról.

Tekintse meg a többi hírt!

A Végtelen Kény-elem ülőgarnitúra rendszerről.

A Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszer teljesen egyedülálló, mert Ön a rendelkezésre álló elemek segítségével könnyedén, az igényeinek leginkább megfelelően állíthatja össze.

Elég tartós lesz az ülőgarnitúra, kanapé?

Az ülőgarnitúrák, kanapék és sarokgarnitúrák speciális felépítése nem csak a kényelmet biztosítja, hanem a tartósság záloga is, ami az évtizedes tapasztalatunknak köszönhető.

5 lépéssel az ideális ülőgarnitúráig

Ülőgaritúra, kanapé vagy sarokgarnitúra a rendelkezésre álló elemek segítségével végtelenül egyszerűen mindenkinek a saját igénye szerint összeállítható.

Mi is ez az ülőgarnitúra? Miért is ezt a kanapét?

Miért venne kisebb ülőgarnitúrát, kanapét, mint a rendelkezésre álló hely? Miért venne ágynak nyitható kanapét, sarokgarnitúrát, ha nem akar aludni rajta?


A vásárlás során mindenképpen figyelembe kell venni azt a tényt, hogy az életünk jelentős részét otthon, családi körben az ülőgarnitúrán töltjük, aminek kényelme meghatározza a pihenés minőségét, és az eltöltött idő hangulatát. Mindenképpen fordítson kiemelt figyelmet a vásárlás során a kényelemre, annak kipróbálására.

szovetcsik

Segítség a megfelelő bevonóanyag, bútorszövet kiválasztásához.

Bemutatjuk az ülőgarnitúrákon, kanapékon felhasznált bútorszöveteket a teljesség igénye nélkül. Egyebek mellet található leírás a szövetek felhasználhatóságával kapcsolatban, és próbálunk ötleteket adni, irányt mutatni a megfelelő bevonóanyag kiválasztásához.


erdekessegek
Érdekességek, ötletek, olvasnivalók az ülőgarnitúrák, kanapék világából.