Praktik U alakú kinyitható ülőgarnitúra

Gyártó:
Végtelen Kényelem
Típus:
Praktik
Elérhetőség:
Rendelhető

elemek:
K-L60-120S-SG90-75F-S
méret:
175 X 290 X 260 CM
fekvőfelület:
válaszható
ágyneműtartó:
választható

Az ár alap ár (I.kat. szövettel) fix, funkció nélkül értendő!

353.600 Ft
Menny.:  

Praktik U alakú kinyitható ülőgarnitúra

A képen látható u alakú kinyitható ülőgarnitúra szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll:az ülőgarnitúra első eleme a kar (K), második elem az ötven centi széles nyitható lábtartós elem (L50NY), ami ágyneműtartóként is funkcionál, a kinyitható ülőgarnitúra harmadik eleme (120NY) a 120 cm széles nyitható elem, ami ágynak nyitható, magas fekhelyes, ami azt jelenti, hogy a fekvőfelület ülőmagasságban van, ezután jön a sarok elem (SG90), a sor a (75F) 75 cm széles fiókos elemmel folytatódik, és az (S) 90 centis ottomán elemmel végződik, ezzel (S) az elemmel tulajdonképpen akár folytatni tudnánk tovább a ülőgarnitúrát, ha arra lenne szükség.Ha elsőre ránézünk erre az u alakú kinyitható ülőgarnitúrára, akkor óriásinak tűnhet, de az ülőgarnitúra méretét megvizsgálva tapasztalhatjuk, hogy a látszat csal. Ugyanis ennek az ülőgarnitúrának a hosszabb oldala nincs három méter (292 cm), a rövidebb oldala pedig 263 cm.
A sarokülő rövidebb oldalának méretét könnyen 250 cm alá tudjuk vinni, csak az ottomán (S) elemet kell kicserélni egy íves végre (V), és így az ülőgarnitúra mérete rögtön 233 cm.
A kinyitható ülőgarnitúra fekvőfelülete 135 cm széles, és a hossza bőven 200 cm fölött van, pontosan 220 cm ezzel a nyitási megoldással. Hatalmas szövet és színválasztékból rendelhető szövet ülőgarnitúra, textilbőr ülőgarnitúra, bőr ülőgarnitúra.Ez az u alakú kinyitható ülőgarnitúra összeállítás csak a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer variációi közül. Állítsa össze az Önnek legideálisabb ülőgarnitúrát kanapét!

Szeretne egy kényelmes ülőgarnitúrát?

- ami igazodik otthona méreteihez

- bármilyen formában, akár "U", "L", 3-2-1

- több száz féle szövetből rendelhető

- több mint 40 elemből szabadon variálható 

BÁRMILYEN MÉRETBEN ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat itt.

Írjon nekünk/Kérjen egyedi árajánlatot

Kérjük adja meg a nevét, email címét és/vagy telefonszámát és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve:


Az Ön email címe:


Az Ön telefonszáma:


Üzenet: