promi1

promi 2

Válasszon a típusok és összeállítások közül
Válasszon szövetet és nézze meg több színben is
összeállítás alap ára:
0 Ft

Mozaik elemes bútorcsalád

5 év garancia

Mozaik

A Mozaik ülőgarnitúrákkanapék a modern, egyenes vonalvezetés, trendkövető letisztult forma követője, mely akár a fiatalos lazaság, akár az elegáns stílus képviselője is lehet. A Mozaik ülőgarnitúrákkanapék ülése az OptiCom® ülésrendszert tartalmazza, ami garantálja az ülés kényelmét. Az ülés tagolt, egyéb díszítő elemet nem tartalmaz. A támla két részből áll, egy fix háttámla részből és egy elvehető támla párnából, ami nyitható ülőgarnitúrákkanapék esetében tovább növeli a fekvőfelület méretét.

Bevonóanyag tekintetében a Mozaik ülőgarnitúrákra minden fajta anyag megfelel. Kedvelt megoldás az anyagok kombinálása, nem csak színben, hanem anyag típusban is. Például a szövet ülés és támla kombinációja a bőrhatású karral és alsó résszel.

Több mint 30 különleges elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrákkanapéksarokgarnitúrákfotelok. Könnyen összeállítható ágynak nyitható ülőgarnitúra, kinyitható kanapé, nyitható sarokgarnitúra. Igény esetén az egész kanapé, ülőgarnitúra kialakítható úgy is, hogy fix legyen, vagy éppen tárolós, ami azt jelenti, hogy az egész alatt fiók van.

Álmodja meg az Önnek legideálisabb ülőgarnitúrát, kanapét vagy sarokgarnitúrát és mi elkészítjük Önnek.

Tulajdonságok
Garancia

Írjon nekünk/Kérjen egyedi árajánlatot

Kérjük adja meg a nevét, email címét és/vagy telefonszámát és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve:


Az Ön email címe:


Az Ön telefonszáma:


Üzenet:

FUNKCIÓK

 

Nyitható elem

Keresztben ágyazható "NY" jelzésű elem.

Bármilyen méretben elérhető 50 és 160 cm között. A fekvőfelület szélessége 135 cm, a fekvőfelület hossza a nyitható elem szélességétől függ. Sarokgarnitúrába vagy lábtartós kanapéba építve a nyitható elem kinyitható része az adott bútor ülőfelületeit kiegészítve alakul ki a fekvőfelület (lásd. kép). A képen látható sarokülő garnitúra "160NY" elemmel készült, a fekvőfelülete 135 x 200 cm.
Kanapé esetében lábtartós elemmel kíbővítve használható fekhelyként (lásd.két képpel lejjebb), úgy "160NY" elem esetén "L50" lábtartós elemmel a fekvőfelület 135 x 210 cm.
Fotelba beépítve (pl.: 50NY elem), lábtartós fotelként használható.


Ágygépes elem

Hosszan ágyazható "T" jelzésű elem.

Bármelyik összeállításhoz felhasználható, kanapéba, lábtartós kanapéba, sarokkanapéba és sarokgarnitúrába is.
Két méretben rendelhető140 és 160 cm szélességben, így 140 x 185 cm és 160 x 185 cm méretű fekvőfelület áll rendelkezésre.
A fekvés a támlára merőlegesen történik, ezért hívjuk hosszan ágyazhatónak.
Ez a nyitási forma technikai okokból a Mozaik, Gambinó és a Genovese típusokhoz nem használható.


Lábtartós elem

Lábtartós tárolós "L50NY", "L60NY" elem.

Használható ülőgarnitúrában, sarokgarnitúrában, sarokkanapéban, de még önnállóan karfával szófaként is.
50 és 60 cm szélességben létezik, a képen láható "piskóta" formában, vagy egyenes (szögletes) kivitelben "Kl50" vagy "KL60" jelzéssel.
A felnyitható elemek hatalmas tárolóhelyet rejtenek magukban.


Fiókos elem

"F" jelzésű fiókos elem.

Ezek az elemek 50 és 160 cm között bármilyen szélességben rendelhetők. Felhasználható minden összeállításban, fotelba, sarokgarnitúrába, ülőgarnitúrába, kanapéba.
Görgős kialakítású, így az adott elem alól lehet kihúzni.

SZÖVETEK

 

Szeretné Ön kiválasztani a kanapé színét, szövetét?

Talált már ülőgarnitúrát, vagy kanapét ami megfelelt volna, csak nem lehetett szövetet választani rá, hanem meghatározott bevonó anyaggal volt megvásárolható?

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákat, kanapékat több száz féle szövetből rendelheti, legyen az akár AquaClean csak vízzel lemosható szövet, valódi bőr, velúr, zsákszövet, zsenilia, plüss, vászon.......