promi1

promi 2

Praktik elemes bútorcsalád

5 év garancia

Praktik

Klasszikus és modern elemeket egyaránt magán viselő, elegáns fazon, mely kényelmi szempontból is a kategóriájából kiemelkedik. Az Praktik ülőgarnitúrákkanapék az OptiCom®Plus ülésrendszert tartalmazza. Az ülőgarnitúrákkanapék ülésén egy díszítő behúzás található, ami meghatározó szerepet tölt be az ülés kényelem kialakításában. A támla vízszintesen tagolt egyharmad- kétharmad arányban. A derék rész kiemelkedő szerepet kap a hát megtámasztásában, ami a hosszan tartó ülés kényelmét biztosítja. A támla felső része függőlegesen tagolt ami az esztétikai szempontok mellett kényelmi funkciót is ellát. A ülőgarnitúrákkanapék felső része enyhén ívelt vonalú, amit a függőleges behúzások tagolnak. A Praktik ülőgarnitúrák esztétikai szempontból egyaránt, csupán a szövet megfelelő  kiválasztásától függően  megállja a helyét modern és klasszikus környezetben. A Praktik kanapékra minden fajta szövet megfelel, de a puhább, lágyabb szövetekkel a támla ráncolás, az íves részek és behúzások jobban érvényesülnek, ezért ezeket részesítjük előnyben.

Több mint 40 különleges elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrákkanapéksarokgarnitúrákfotelok.

A Praktik ülőgarnitúrákkanapék előnye, hogy később, ha az elemek száma és típusa engedi, akkor akár egy sarokgarnitúra átforgatható a tükörképére, pl.: K-160NY-SG90-75F-V átfordítható a K-75F-SG90-160NY-V összeállításra.

Tulajdonságok
teljes magasság 94 cm
ülés magasság 42-44 cm
Garancia 5 év szerkezeti garancia

Írjon nekünk/Kérjen egyedi árajánlatot

Kérjük adja meg a nevét, email címét és/vagy telefonszámát és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve:


Az Ön email címe:


Az Ön telefonszáma:


Üzenet:

FUNKCIÓK

 

Nyitható elem

Keresztben ágyazható "NY" jelzésű elem.

Bármilyen méretben elérhető 50 és 160 cm között. A fekvőfelület szélessége 135 cm, a fekvőfelület hossza a nyitható elem szélességétől függ. Sarokgarnitúrába vagy lábtartós kanapéba építve a nyitható elem kinyitható része az adott bútor ülőfelületeit kiegészítve alakul ki a fekvőfelület (lásd. kép). A képen látható sarokülő garnitúra "160NY" elemmel készült, a fekvőfelülete 135 x 200 cm.
Kanapé esetében lábtartós elemmel kíbővítve használható fekhelyként (lásd.két képpel lejjebb), úgy "160NY" elem esetén "L50" lábtartós elemmel a fekvőfelület 135 x 210 cm.
Fotelba beépítve (pl.: 50NY elem), lábtartós fotelként használható.


Ágygépes elem

Hosszan ágyazható "T" jelzésű elem.

Bármelyik összeállításhoz felhasználható, kanapéba, lábtartós kanapéba, sarokkanapéba és sarokgarnitúrába is.
Két méretben rendelhető140 és 160 cm szélességben, így 140 x 185 cm és 160 x 185 cm méretű fekvőfelület áll rendelkezésre.
A fekvés a támlára merőlegesen történik, ezért hívjuk hosszan ágyazhatónak.
Ez a nyitási forma technikai okokból a Mozaik, Gambinó és a Genovese típusokhoz nem használható.


Lábtartós elem

Lábtartós tárolós "L50NY", "L60NY" elem.

Használható ülőgarnitúrában, sarokgarnitúrában, sarokkanapéban, de még önnállóan karfával szófaként is.
50 és 60 cm szélességben létezik, a képen láható "piskóta" formában, vagy egyenes (szögletes) kivitelben "Kl50" vagy "KL60" jelzéssel.
A felnyitható elemek hatalmas tárolóhelyet rejtenek magukban.


Fiókos elem

"F" jelzésű fiókos elem.

Ezek az elemek 50 és 160 cm között bármilyen szélességben rendelhetők. Felhasználható minden összeállításban, fotelba, sarokgarnitúrába, ülőgarnitúrába, kanapéba.
Görgős kialakítású, így az adott elem alól lehet kihúzni.

SZÖVETEK

 

Szeretné Ön kiválasztani a kanapé színét, szövetét?

Talált már ülőgarnitúrát, vagy kanapét ami megfelelt volna, csak nem lehetett szövetet választani rá, hanem meghatározott bevonó anyaggal volt megvásárolható?

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákat, kanapékat több száz féle szövetből rendelheti, legyen az akár AquaClean csak vízzel lemosható szövet, valódi bőr, velúr, zsákszövet, zsenilia, plüss, vászon.......