Praktik u alakú nyitható ülőgarnitúra 6

Praktik u alakú nyitható ülőgarnitúra

A képen látható u alakú nyitható ülőgarnitúra:
Praktik V-75F-SG90-120NY-L50NY-V
ülőgarnitúra mérete:200*292 cm (bármilyen méret összeállítható)
ülőgarnitúra funkciói: ágyazható, dupla ágyneműtartós
ülőgarnitúra felépítése: dupla rugózat, különböző lágyságú minőségi szivacsok
▪ jobbos és balos kivitelben is rendelhető
▪ kérhető kiegészítők: fejtámla, párna, lábtartó, puff, fabetét

A képen látható u alakú nyitható ülőgarnitúra szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll:
Az ülőgarnitúra első eleme az ív (V), második elem az hetvenöt centi széles fiókos elem (75F), ami ágyneműtartóként is funkcionál. A nyitható ülőgarnitúra harmadik eleme a sarok (SG90) elem, majd a 120 centi széles két üléses nyitható elem(120NY) következik ami ágynak nyitható, magas fekhelyes, ami azt jelenti, hogy a fekvőfelület ülőmagasságban van. A sor az ötven centi széles lábtartós (L50NY) elemmel folytatódik, ami szintén ágyneműtartóval rendelkezik, végül a sort a kar (K) zárja.
Ez az u alakú nyitható ülőgarnitúra szintén azok közé az ülőgarnitúrák közé tartozik, amik első ránézésre hatalmasnak tűnnek, de ha megnézzük az ülőgarnitúra méretét, akkor azt látjuk, hogy a rövid oldal 200 centi, a hosszú oldal pedig 292 centiméter.Ezekbe a méretekben a nagyon kényelmes ülőgarnitúra mellet egy 220 centi hosszú, és 135 centi széles fekhely is benne van, és még ágyneműtartó is fért bele.
Ha valakinek ez az u alakú nyitható ülőgarnitúra összeállítás tetszik, csak a mérete nem megfelelő, akkor a kárpitos bútorok körében egyedinek számító, több mint 40 elem segítségével bárkinek az egyedi igényeire szabható az ülőgarnitúra úgy méretben, mint funkcióban.

Hatalmas szövetmintából választhatja ki az ülőgarnitúra bevonó anyagát.

Ez a nyitható ülőgarnitúra összeállítás csak egy a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer végtelen variációi közül. Állítsa össze saját ülőgarnitúráját, kanapéját.

Erre az ülőgarnitúra, kanapé összeállításra kérek ajánlatot.

Név

város

Email cím

captcha