praktik u alakú kinyitható ülőgarnitúra 1

Praktik u alakú kinyitható ülőgarnitúra.

A képen látható u alakú kinyitható ülőgarnitúra összeállítás:
Praktik K-L50NY-120NY-SG90-75F-S   FP
▪ ülőgarnitúra mérete:292*263 cm (bármilyen méret összeállítható)
ülőgarnitúra funkciók: ágyazható, dupla ágyneműtartós
ülőgarnitúra felépítése: dupla rugózat, különböző lágyságú minőségi szivacsok
▪ jobbos és balos kivitelben is rendelhető
▪ kérhető kiegészítők: fejtámla, párna, lábtartó, puff, fabetét

A képen látható u alakú kinyitható ülőgarnitúra szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll:
az ülőgarnitúra első eleme a kar (K), második elem az ötven centi széles nyitható lábtartós elem (L50NY), ami ágyneműtartóként is funkcionál, a kinyitható ülőgarnitúra harmadik eleme (120NY) a 120 cm széles nyitható elem, ami ágynak nyitható, magas fekhelyes, ami azt jelenti, hogy a fekvőfelület ülőmagasságban van, ezután jön a sarok elem (SG90), a sor a (75F) 75 cm széles fiókos elemmel folytatódik, és az (S) 90 centis ottomán elemmel végződik, ezzel (S) az elemmel tulajdonképpen akár folytatni tudnánk tovább a ülőgarnitúrát, ha arra lenne szükség.
Ha elsőre ránézünk erre az u alakú kinyitható ülőgarnitúrára, akkor óriásinak tűnhet, de az ülőgarnitúra méretét megvizsgálva tapasztalhatjuk, hogy a látszat csal. Ugyanis ennek az ülőgarnitúrának a hosszabb oldala nincs három méter (292 cm), a rövidebb oldala pedig 263 cm.
A sarokülő rövidebb oldalának méretét könnyen 250 cm alá tudjuk vinni, csak az ottomán (S) elemet kell kicserélni egy íves végre (V), és így az ülőgarnitúra mérete rögtön 233 cm.
A kinyitható ülőgarnitúra fekvőfelülete 135 cm széles, és a hossza bőven 200 cm fölött van, pontosan 220 cm ezzel a nyitási megoldással.
Hatalmas szövet és színválasztékból rendelhető szövet ülőgarnitúra, textilbőr ülőgarnitúra, bőr ülőgarnitúra.

Ez az u alakú kinyitható ülőgarnitúra összeállítás csak a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer variációi közül. Állítsa össze az Önnek legideálisabb ülőgarnitúrát kanapét!

Erre az ülőgarnitúra, kanapé összeállításra kérek ajánlatot.

Név

város

Email cím

captcha