Praktik nyitható sarokkanapé 7

Praktik nyitható sarokkanapé

A képen látható nyitható sarokkanapé összeállítás:
Praktik K-L50NY-160NY-V
sarokkanapé mérete:269*175 cm (bármilyen méret összeállítható)
sarokkanapé funkciói: ágyazható, dupla ágyneműtartós
sarokkanapé felépítése: dupla rugózat, különböző lágyságú minőségi szivacsok
▪ jobbos és balos kivitelben is rendelhető
▪ kérhető kiegészítők: fejtámla, párna, lábtartó, puff, fabetét

A képen látható nyitható sarokkanapé szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll:
A kanapé első eleme egy kar (K), majd következik egy 50 centi széles nyitható lábtartós elem (L50NY), ami az ágyneműtartó szerepét tölti be ennél a nyitható sarokkanapénál. A következő elem a 160 centi széles nyitható elem (160NY), ami az ágyszerkezetet hordozza magában, és végül egy karral záródik ez a nyitható kanapé.
Ez a nyitható kanapé, úgynevezett kanapéágy egy igen praktikus kárpitos bútor, mert átmenet a kanapé és a sarokgarnitúra között. A kanapé mérete is magáért beszél, hiszen a teljes hossza 269 centiméter, és a legmélyebb pontja,tehát a faltól legmesszebb eső pontja, a lábtartós elem vége 175 centiméter. A kanapé fekvőfelülete 210 x 135 centiméter. A nyitható lábtartó alatt pedig egy ágyneműtartó található.
Ha a sarokkanapé mérete nem megfelelő, akkor a kárpitos bútorok között egyedülálló, több mint 40 elem segítségével bárki a saját igényeihez tudja igazítani a kanapét úgy méretben mint funkcióban. Például, ha valakinek nincs szüksége nyitható kanapéra, akkor ez a kanapé összeállítható az elemekből úgy, hogy teljesen fix legyen a 160-as elem is és a lábtartós elem is.
Végül az egyik legfontosabb dolog ami a kanapé kinézetét a legjobban meghatározza a bevonóanyag, a kárpit. Óriási szövetmintából rendelhető szövet kanapé, textilbőr kanapé és bőr kanapé is.

Ez a nyitható sarokkanapé csak egy összeállítás a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer végtelen variációi közül. Állítsa össze a saját ülőgarnitúráját, kanapéját.

Erre az ülőgarnitúra, kanapé összeállításra kérek ajánlatot.

Név

város

Email cím

captcha