Praktik klasszikus ágyazható ülőgarnitúra 4

Praktik klasszikus ágyazható ülőgarnitúra

A képen látható klasszikus ágyazható ülőgarnitúra összeállítás:
Praktik K-120F-SG90-160NY-V
ülőgarnitúra mérete:240*285 cm (bármilyen méret összeállítható)
ülőgarnitúra funkciói: ágyazható, dupla ágyneműtartós
ülőgarnitúra felépítése: dupla rugózat, különböző lágyságú minőségi szivacsok
▪ jobbos és balos kivitelben is rendelhető
▪ kérhető kiegészítők: fejtámla, párna, lábtartó, puff, fabetét

Ez a klasszikus ágyazható ülőgarnitúra szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll: az ülőgarnitúra első eleme a kar (K), második elem a 120 centi széles fiókos elem (120F), ami ágyneműtartóként is funkcionál, az ülőgarnitúra harmadik eleme (SG90) a 90 cm széles sarok elem. A sor a (160NY) 160 cm széles nyitható elemmel folytatódik, és a (K) karral végződik. Az ágyazható ülőgarnitúra mérete ebbe az esetben is impozáns, hiszen míg a rövid oldal hossza 240 centi, és a hosszú oldal pedig 285 centi, addig a ülőgarnitúra egyszerre több ember számára kényelemes ülőalkalmatosság, kényelemes fekhely és még ágyneműtartója is van.
Az ülőgarnitúra méretét ebben az esetben is könnyen az igényekhez tudjuk alakítani a megfelelő méretű elemek alkalmazásával. Az ülőgarnitúrát még formálhatjuk a befejező elemekkel, például mind a két végére kart teszünk, vagy íves véget, vagy befejezhetjük az (S) ottomán elemmel is. Az ülőgarnitúra óriási szövetválasztékból rendelhető. Rendelhető szövet ülőgarnitúra, textilbőr ülőgarnitúra, bőr ülőgarnitúra.

Ez a klasszikus ágyazható ülőgarnitúra csak egy a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer végtelen variációi közül. Állítsa össze saját ülőgarnitúráját.

Erre az ülőgarnitúra, kanapé összeállításra kérek ajánlatot.

Név

város

Email cím

captcha