Praktik kényelmes nyitható kanapéágy 10

Praktik kényelmes nyitható kanapéágy

A képen látható nyitható kanapéágy összeállítás:
Praktik K-L60-120NY-L60-K
kanapéágy mérete:296*175 cm (bármilyen méret összeállítható)
kanapéágy funkciói: ágyazható, dupla ágyneműtartós
kanapéágy felépítése: dupla rugózat, különböző lágyságú minőségi szivacsok
▪ jobbos és balos kivitelben is rendelhető
▪ kérhető kiegészítők: fejtámla, párna, lábtartó, puff, fabetét

A képen látható nyitható kanapéágy szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll:
A nyitható kanapéágy első eleme egy kar (K), a második elem egy 60 centiméteres lábtartós elem, majd egy 120 centiméteres nyitható elem (120NY) következik. Ezt követi egy újabb 60 centiméteres lábtartós elem (L60), és a sort egy kar (K) zárja.
Ez a nyitható kanapéágy egy érdekes összeállítás. A kanapéágy nyitható elemét két lábtartós elem fogja közre. Ennek eredményeképpen ülésre egy végtelenül kényelmes nyitható kanapéágyat kapunk, ami átmenet a kanapé és a sarokülő garnitúra között. Érdekessége még ennek a nyitható kanapéágynak, hogy kinyitott állapotban hatalmas fekvőfelületet kapunk, ugyanis a két lábtartó és a kinyitott 120-as elem együtt adja a fekvőfelületet. Ebben az esetben is a megfelelő elemek cseréjével a méretet mindenki a saját igényeihez tudja igazítani a nyitható kanapéágyat.
A bevonóanyagot itt is mintából lehet kiválasztani, rendelhető szövet kanapéágy, textilbőr kanapéágy és bőr kanapéágy is.

Ez a kényelmes nyitható kanapéágy csak egy összeállítás a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer végtelen variáció közül. Állítsa össze saját ülőgarnitúráját, kanapéját.

Erre az ülőgarnitúra, kanapé összeállításra kérek ajánlatot.

Név

város

Email cím

captcha