mozaik nyitható ülőgarnitúra 11

Mozaik modern nyitható ülőgarnitúra

Végtelen kény-elem® az egyedülálló elemes ülőgarnitúra
A képen látható modern nyitható ülőgarnitúra összeállítás:
Mozaik K-75F-K90S-140NY-V
ülőgarnitúra mérete: 195*260 cm (bármilyen méret összeállítható)
ülőgarnitúra funkciói: ágyazható, ágyneműtartós
ülőgarnitúra felépítése: dupla rugózat, különböző lágyságú minőségi szivacsok
▪ jobbos és balos kivitelben is rendelhető
▪ kérhető kiegészítők: párna, puff

A képen látható modern nyitható ülőgarnitúra szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll:
A nyitható ülőgarnitúra első eleme egy kar (K), amit egy 75 cm széles fiókos elem (75F) követ és a sort a 90 cm széles sarok elem (K90S) zárja. A hosszú oldal a sarok elemmel kezdődik és a 140 cm hosszú nyitható elemmel (140NY) folytatódik, amit egy íves vég elem (V) zár le.
A modern nyitható ülőgarnitúra a méretét tekintve a kis lakásokban nagyon ideális. A ülőgarnitúra rövidebb oldala nincs két méter, a hosszabb oldala, amelyik nyitható, az pedig pici több két és fél méternél. Ez a külső méret azért figyelemreméltó egy nyitható ülőgarnitúrától, mert ehhez tartozik egy másfél méter széles és két méter hosszú fekvőfelület, és az ülőgarnitúra nem nyitható, rövidebb oldalán egy ágyneműtartó. A nyitható ülőgarnitúrák esetében ez igen jónak mondható.
Ennek a nyitható ülőgarnitúrának a karja és alsó része “safari” szövettel készült, az ülőrész és a támla párnái pedig “antelope” nevű könnyen tisztítható, lemosható anyaggal került bevonásra. Ez az ülőgarnitúra jó példa a több bevonó agyag kombinációjára.

Ez a modern nyitható ülőgarnitúra összeállítás csak egy a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család végtelen variációi közül. Állítsa össze saját ülőgarnitúráját, kanapéját.

Erre az ülőgarnitúra, kanapé összeállításra kérek ajánlatot.

Név

város

Email cím

captcha