Megérkezett az LMS kanapé család

Megérkezett az LMS kanapé család

Végre megérkezett a Végtelen Kényelem bútor család legújabb tagja az LMS kanapé család. A kanapé család a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákhoz hasonlóan a vásárlók igényei szerint kerül kialakításra. Rendelkezésre áll két nyitási lehetőség, az ülőfelület (ezáltal a fekvőfelület) méretének szinte szabad választása, nyolc fajta karfa, végződés.
Az LMS kanapé család különlegessége, hogy akár 200 cm széles és 215 cm hosszú fekvőfelület is kialakítható, ami még a franciaágyak között is figyelemre méltó, nemhogy egy kanapé esetében. Tovább fokozva a dolgot, ez a kanapé képes ezt a fekvőfelületet hozni karok nélkül is.
Tehát olyan esetben, ha a fekvőfelület maximalizálása a cél, akkor nem vagyunk rákényszerülve a karfákra azért, hogy egyáltalán működjön a kanapé, mert az LMS kanapé tökéletesen működik karfák nélkül is.
A különböző karfák lehetőséget adnak arra, hogy kialakítsunk modern vagy klasszikus kivitelű kanapékat is, amihez a további segítséget ad a párna választási lehetőség, és a stílushoz illő szövet, vagy szövet kombináció kiválasztása.

Tekintse meg az LMS kanapé oldalát, ahol bővebb információkat talál az LMS kanapé családról.

Tovább az LMS kanapé oldalára.

Kérjük, ossza meg velünk véleményét!

Copyright ©2013 Végtelen Kényelem