A vásárlói igényeknek eleget téve egy olyan változtatást vezetünk be az elemekkel kapcsolatban, hogy még rugalmasabban, még könnyebben összeállítható legyen mindenkinek a legideálisabb ülőgarnitúra, vagy kanapé. A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer eddig is arról volt híres, és attól volt egyedi, hogy a rendelkezésre álló elemek segítségével mindenki a saját igénye szerint tudja összeállítani a legmegfelelőbb ülőgarnitúrát, kanapét, vagy sarokgarnitúrát. A gyakorlat azt mutatta, hogy sok esetben ez még nem volt elég, és sok esetben az elemek adta lehetőség mellett további méretváltoztatásokra volt szükség ahhoz, hogy tényleg olyan legyen az adott ülőgarnitúra, kanapé, mint az a vásárló elképzelte. Ez az igény egyre gyakrabban jelentkezett, és erre reagálva megvizsgáltuk, hogyan tudnánk még rugalmasabbá tenni az elemkínálatot, úgy hogy azért, hogy valakinek saját igényei szerinti méretben készüljön el az ülőgarnitúrája vagy kanapéja, ne kelljen felárat fizetnie.
Eddig a kínálatban jelen volt 50, 60, 75, 100, 120, 140, 160 cm széles elemek, különböző funkciókkal, amikkel lehetett gazdálkodni. Ezt a problémát úgy oldottuk meg, hogy a rendelkezésre álló egyenes elemek mérete szabadon megválasztható, a méretben fölötte hozzá legközelebb eső árában.
Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha egy megadott méret ülőgarnitúra vagy kanapé méret eléréséhez a 75-ös elem kicsi, a 100-as elem pedig nagy, és egy 90-es elemre lenne szükség, akkor az ülőgarnitúra vagy kanapé megrendelhető a 90-es elemmel a 100-as elem árában.
Ez a megoldás lehetőséget biztosít arra, hogy a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer segítségével centiméter pontossággal összeállítható bármilyen ülőgarnitúra, sarokgarnitúra, kanapé.
Reméljük, hogy ezzel a változtatással, még könnyebbé, egyszerűbbé tudtuk tenni az ülőgarnitúra, kanapé vásárlást.

 

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer csapata.