promi1

promi 2

Komfort elemes bútorcsalád

5 év garancia

Komfort

Az ár alap ár, I.kategóriás szövetre és fix összeállításra vonatkozik. Természetesen Ön megrendelheti úgy is, hogy ágyazható, ágyneműtartós elemek is legyenek benne.
A bútorok hátulja (kivéve fotel) és az ágyazható részek szövetpótló anyaggal vannak bevonva, igény esetén kérhető bútorszövettel is, ilyenkor csak az anyag ára kerül felszámításra.
Osztásnál, mikor többféle szövetből készül a garnitúra és irányított mintás szöveteknél felárat számolunk fel.
A Komfort bútorcsalád méretei: teljes magasság 104 cm, ülésmagasság 43 cm, ülés mélység 55 cm


A Komfort ülőgarnitúrák, kanapéka letisztult vonalakat képviselik, de mégis megtalálható benne a klasszikus vonalvezetés is. A Komfort típusú ülőgarnitúrák is az OptiCom®Plus ülésrendszerrel készülnek, ami az ülés kényelmet garantálja. Az ülésén található egy lehúzás, ami a díszítő szerep mellett az ülés kényelmét és stabilitását is meghatározza.  
A Komfort magas támlás
ülőgarnitúrák, kanapék nagyobb kényelmet nyújtanak hosszabb ülés esetén is, ezt még fokozza a támla kialakításának köszönhető derék támasz.  A támla felső része nincs tagolva, díszítve, viszont egy speciális lágy habot tartalmaz, ami teljessé teszi a Komfort ülőgarnitúrák, kanapék kényelmét.

A Komfort ülőgarnitúrákra minden fajta szövet megfelel, de mint minden ülőgarnitúra esetében a puhább, lágyabb szöveteket részesítsük előnyben.

Több mint 40 különleges elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrákkanapéksarokgarnitúrákfotelok.
Más ülőgarnitúrákkal szemben a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrák az elemességnek köszönhetően később is bővíthetők!

 

 

Tulajdonságok
teljes magasság 104 cm
ülés magasság 43 cm
ülés mélység 55 cm
Garancia 5év
nyitási funkciók: Az "NY" keresztben ágyazható és a "T" jelzésű hosszan ágyazható ágyszerkezettel egyaránt rendelhető.

Írjon nekünk/Kérjen egyedi árajánlatot

Kérjük adja meg a nevét, email címét és/vagy telefonszámát és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve:


Az Ön email címe:


Az Ön telefonszáma:


Üzenet:

FUNKCIÓK

 

Nyitható elem

Keresztben ágyazható "NY" jelzésű elem.

Bármilyen méretben elérhető 50 és 160 cm között. A fekvőfelület szélessége 135 cm, a fekvőfelület hossza a nyitható elem szélességétől függ. Sarokgarnitúrába vagy lábtartós kanapéba építve a nyitható elem kinyitható része az adott bútor ülőfelületeit kiegészítve alakul ki a fekvőfelület (lásd. kép). A képen látható sarokülő garnitúra "160NY" elemmel készült, a fekvőfelülete 135 x 200 cm.
Kanapé esetében lábtartós elemmel kíbővítve használható fekhelyként (lásd.két képpel lejjebb), úgy "160NY" elem esetén "L50" lábtartós elemmel a fekvőfelület 135 x 210 cm.
Fotelba beépítve (pl.: 50NY elem), lábtartós fotelként használható.


Ágygépes elem

Hosszan ágyazható "T" jelzésű elem.

Bármelyik összeállításhoz felhasználható, kanapéba, lábtartós kanapéba, sarokkanapéba és sarokgarnitúrába is.
Két méretben rendelhető140 és 160 cm szélességben, így 140 x 185 cm és 160 x 185 cm méretű fekvőfelület áll rendelkezésre.
A fekvés a támlára merőlegesen történik, ezért hívjuk hosszan ágyazhatónak.
Ez a nyitási forma technikai okokból a Mozaik, Gambinó és a Genovese típusokhoz nem használható.


Lábtartós elem

Lábtartós tárolós "L50NY", "L60NY" elem.

Használható ülőgarnitúrában, sarokgarnitúrában, sarokkanapéban, de még önnállóan karfával szófaként is.
50 és 60 cm szélességben létezik, a képen láható "piskóta" formában, vagy egyenes (szögletes) kivitelben "Kl50" vagy "KL60" jelzéssel.
A felnyitható elemek hatalmas tárolóhelyet rejtenek magukban.


Fiókos elem

"F" jelzésű fiókos elem.

Ezek az elemek 50 és 160 cm között bármilyen szélességben rendelhetők. Felhasználható minden összeállításban, fotelba, sarokgarnitúrába, ülőgarnitúrába, kanapéba.
Görgős kialakítású, így az adott elem alól lehet kihúzni.

SZÖVETEK

 

Szeretné Ön kiválasztani a kanapé színét, szövetét?

Talált már ülőgarnitúrát, vagy kanapét ami megfelelt volna, csak nem lehetett szövetet választani rá, hanem meghatározott bevonó anyaggal volt megvásárolható?

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákat, kanapékat több száz féle szövetből rendelheti, legyen az akár AquaClean csak vízzel lemosható szövet, valódi bőr, velúr, zsákszövet, zsenilia, plüss, vászon.......