Jogi nyilatkozat

A webhely teljes tartalma – a szöveget, a grafikákat, az emblémákat, az ikonokat, a képeket is beleértve – cégünk tulajdona, és a szerzői jogi törvények oltalma alatt áll.

A webhelyen található anyagok illetéktelen használata vagy terjesztése a szerzői jogi törvények, a védjegyekre vonatkozó törvények és egyéb törvények megszegésével járhat, és polgári- vagy büntetőperes eljárást vonhat maga után.

A webhely és annak részei nem reprodukálhatók, nem duplikálhatók, nem másolhatók, nem értékesíthetők, nem értékesíthetők újra és semmilyen kereskedelmi célra nem használhatók fel cégünk kifejezett engedélye nélkül. Egy példány tölthető le cégünk webhelyein található anyagokból saját, személyes célra, nem kereskedelmi felhasználásra.

Változtatás joga.

Cégünk fenntartja a weboldalakon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának, kiegészítésének jogát, illetve, hogy a rendelkezésre bocsátott információkat bármikor kiegészítse ill. megváltoztassa.

Bár cégünk törekszik rá, nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan megváltoztatásáért.
Adatvédelem
Személyes adatait, amelyeket az adatlapon megad, beleegyezése nélkül nem használjuk fel és nem adjuk át harmadik személynek.

A felhasználónak joga van bármikor adatai megsemmisítését kérni. Ehhez elég egy e-mailt küldenie az info@vegtelenkenyelem.hu e-mail címre és véglegesen töröljük adatbázisunkból.