promi1

promi 2

Válasszon a típusok és összeállítások közül
Válasszon szövetet és nézze meg több színben is
összeállítás alap ára:
0 Ft

Elegant elemes bútorcsalád

Elegant

A klasszikus formát ötvöztük modern elemekkel, melynek eredményeként egy komoly, meghatározó formát kaptunk, ami nem ment a kényelem rovására. Az Elegant ülőgarnitúrákkanapék is az  OptiCom®Plus ülésrendszert tartalmazza, ami garantálja az ülés kényelmét és tartósságát. Az ülés egységenként tagolt, és a támla kényelméhez lett hangolva. A támla vízszintesen és függőlegesen is tagolt, helyenként ráncolt. A támla az általános felépítéstől eltérően nem behúzásokkal, tűzésekkel lett kialakítva, hanem egyedi felépítménnyel az emberi háthoz lett formázva, így elérve a kiemelkedő üléskényelmet. A derék rész külön figyelmet kapott, tekintettel arra, hogy a hosszan tartó ülés is kényelmes legyen. Az Elegant ülőgarnitúrákkanapék érdekessége és egyedisége, hogy a támla tetejébe beépített fejpárna nem csak dísz, hanem valóban fejtámlaként funkcionál, tehát tovább fokozza az ülőgarnitúrákkanapék, kényelmét.

A bevonó anyagokat tekintve kimondottan a puha, lágy anyagokat ajánljuk, mert a támla egyes részein előfordul, hogy több réteg szövet találkozik egy varrásnál, így a vastag anyag esetében kényelmetlenséget okozhat. Ezért a vatsag, kemény szerkezetű anyagok használatát az Elegant ülőgarnitúrákkanapék esetében nem ajánljuk.

Az ülőgarnitúrákat díszítő varrás ékesíti, amit igény szerint kontúrban is el tudunk készíteni.

Több mint 40 különleges elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrákkanapéksarokgarnitúrákfotelok.

Az Elegant típus előnye, hogy később, ha az elemek száma és típusa engedi, akkor akár egy sarokgarnitúra átforgatható a tükörképére, pl.: K-160NY-SG90-75F-V átfordítható a K-75F-SG90-160NY-V összeállításra.

Írjon nekünk/Kérjen egyedi árajánlatot

Kérjük adja meg a nevét, email címét és/vagy telefonszámát és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve:


Az Ön email címe:


Az Ön telefonszáma:


Üzenet:

FUNKCIÓK

 

Nyitható elem

Keresztben ágyazható "NY" jelzésű elem.

Bármilyen méretben elérhető 50 és 160 cm között. A fekvőfelület szélessége 135 cm, a fekvőfelület hossza a nyitható elem szélességétől függ. Sarokgarnitúrába vagy lábtartós kanapéba építve a nyitható elem kinyitható része az adott bútor ülőfelületeit kiegészítve alakul ki a fekvőfelület (lásd. kép). A képen látható sarokülő garnitúra "160NY" elemmel készült, a fekvőfelülete 135 x 200 cm.
Kanapé esetében lábtartós elemmel kíbővítve használható fekhelyként (lásd.két képpel lejjebb), úgy "160NY" elem esetén "L50" lábtartós elemmel a fekvőfelület 135 x 210 cm.
Fotelba beépítve (pl.: 50NY elem), lábtartós fotelként használható.


Ágygépes elem

Hosszan ágyazható "T" jelzésű elem.

Bármelyik összeállításhoz felhasználható, kanapéba, lábtartós kanapéba, sarokkanapéba és sarokgarnitúrába is.
Két méretben rendelhető140 és 160 cm szélességben, így 140 x 185 cm és 160 x 185 cm méretű fekvőfelület áll rendelkezésre.
A fekvés a támlára merőlegesen történik, ezért hívjuk hosszan ágyazhatónak.
Ez a nyitási forma technikai okokból a Mozaik, Gambinó és a Genovese típusokhoz nem használható.


Lábtartós elem

Lábtartós tárolós "L50NY", "L60NY" elem.

Használható ülőgarnitúrában, sarokgarnitúrában, sarokkanapéban, de még önnállóan karfával szófaként is.
50 és 60 cm szélességben létezik, a képen láható "piskóta" formában, vagy egyenes (szögletes) kivitelben "Kl50" vagy "KL60" jelzéssel.
A felnyitható elemek hatalmas tárolóhelyet rejtenek magukban.


Fiókos elem

"F" jelzésű fiókos elem.

Ezek az elemek 50 és 160 cm között bármilyen szélességben rendelhetők. Felhasználható minden összeállításban, fotelba, sarokgarnitúrába, ülőgarnitúrába, kanapéba.
Görgős kialakítású, így az adott elem alól lehet kihúzni.

SZÖVETEK

 

Szeretné Ön kiválasztani a kanapé színét, szövetét?

Talált már ülőgarnitúrát, vagy kanapét ami megfelelt volna, csak nem lehetett szövetet választani rá, hanem meghatározott bevonó anyaggal volt megvásárolható?

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákat, kanapékat több száz féle szövetből rendelheti, legyen az akár AquaClean csak vízzel lemosható szövet, valódi bőr, velúr, zsákszövet, zsenilia, plüss, vászon.......