A gyártó mintaterme a Kényelem Bútorház Érden. 

cím: 2030 Érd, Bajcsy Zsilinszky út 121.
tel.: 06 23 520 620
mobil: 06 20 444 72 09

Kocsival az M7-es autópálya felől legegyszerűbb a megközelítése (Pest megyei matrica szükséges!). Az Érdi kijáró után jobbra lefelé a főúton kell haladni (Iparos, majd Bajcsy) és az Agip benzinkúthoz kell befordulni, így pont szembe lesz az üzlet.

Ingyenes parkolási lehetőség a bútorbolt előtt.

Üzletünk gyalogosan megközelíthető az Etele tértől induló Érd-M7-Érd („Egér úti”) jelzésű sárga busszal. Az autópályától a harmadik megállónál, a Daróci utcánál kell leszállni.
Üzletünk visszafelé található az Agip benzinkút és a CBA áruház között.

 

 

Vásároljon mintatermünkben ülőgarnitúrát Budapesttől néhány percre!

A Végtelen Kényelem bútorcsalád mintaterme, a Kényelem Bútorház Budapesttől néhány kilométerre Érden található.
A mintateremben megtalálható kiállítva a bútorcsalád minden típusa, típusonként több variáció is.
Sarokgarnitúra, kanapé, fotel, így próbálunk bemutatni típusonként több összeállítást, variációt, ezzel segítve vásárlóinkat a számukra legideálisabb ülőgarnitúra kiválasztásában.

A szövetmintánk teljes választéka megtalálható, a szövetektől, lemosható szövetektől a bőrhatású anyagokon keresztül a könnyen tisztítható, lemosható anyagokon át, a valódi bőrökig.
A mintateremben az ülőgarnitúrák rövid határidővel megrendelhetők, a kiállított mintadarabok és raktáron lévő ülőgarnitúrák kedvezményes áron megvásárolhatók, így a készlet folyamatosan változik.
Sok ülőgarnitúra Budapestre kerül, mivel közel vagyunk a fővároshoz így vásárlóink kilátogatnak hozzánk, mert nálunk megoldást találnak lakberendezési problémáikra és saját igényeiknek megfelelő ülőgarnitúrát tudnak venni Budapest közelében.

Folyamatos országos akciókkal várjuk a kedves érdeklődőket, melyek időszakosan változnak és minden viszonteladó partnerünknél érvényesek. Ezekről az akció menüpont alatt található részletes információ vagy partnereinknél érdeklődhetnek.
Mintatermi egyedi akciókról a www.kenyelembutorhaz.hu oldalon tájékozódhat.

Ha szeretné forgalmazni termékeinket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: +36 30 848 46 74
E-mail: info@vegtelenkenyelem.hu